BBC - Båt, bobil og campingvogn

Her har vi samlet et utvalg av inngangsmatte, gulvmatte og entrematte som passer godt til bruk i båt, bobil eller campingvogn/caravan.

Båt gulvmatte-foto
Entrematte camping-foto
Utematte camping-foto

Båtmatter og caravanmatter absorberer store mengder vann og fukt, samtidig som de samler sand og smuss. Høy kvalitet gir lang levetid på mattene, og du kan vaske mattene hjemme i egen vaskemaskin eller spyle de ved behov.

Nitrilgummi på baksiden gjør at inngangsmatter til båt, bobil eller din campingvogn ligger flatt og stabilt uten å skli mot de fleste underlag, kan også brukes ute i sollys. Dørmattene er lette å rulle sammen ved forflyttning og med tett nitrilgummi på baksiden vil smuss og fukt bli i matten. Finnes i størrelser store nok til at gulvmattene kan brukes som teppe i bobil, campingvogn eller båt.

Våre utvalgte matter for båt, bobil og campingvogn

Grey gulvmatte-foto

Stilig mørk grå entrematte av bomull, kantløs og med avrundede hjørner. Finnes i 3 ulike størrelser, som passer i de fleste båt, bobil eller caravan. Den minste, passer som oftest inn i døråpningen til din bobil eller campingvogn, de større kan brukes som teppe inne i vognen eller som dørkmatte i båt.

Les mer og kjøp her!
Størrelse bomullsmatte-foto

Lys beige entrematte av bomull overside og underside av nitril som gjør at den ligger godt mot alle underlag. Finnes i 3 ulike størrelser, slik at du kan bruke matten inne i båt, campingvogn eller bobil. Kan også legges utenfor dør, som gulvmatte i fortelt, utenfor vogn eller bobil. Kan gjerne brukes på badeplattform på båt eller på brygge, slik at man tørker av seg før man entrer båten.

Les mer og kjøp her!
Matte til Båt-foto

Design din egen personlige båtmatte. Gulvmatte til båt av høy kvalitet, som absorberer fukt raskt, og samler store mengder sand, stein og smuss. Velg farge og størrelse, og sett inn maritime figurer og designelementer, eller bare din helt egen tekst. Skriv inn navn på din båt, velkommen, eller en egen personlig tekst på matte til båt.

Les mer og kjøp her!
Egen størrelse dørmatte-foto

Lag entrematte eller teppe til båt, bobil, campingvogn etter egne mål! Passer ingen av våre standardstørrelser på gulvmatte eller dørmatte, legg inn din ønsket størrelse, velg farge og bestill, enkelt og raskt. Du kan også legge inn egen tekst og sette på maritime eller camping-relaterte illustrasjoner

Fri størrelse uten tekst Fri størrelse og egen tekst
Matte til båt-foto

Se hele vårt utvalg av maritime matter, dørmatte til camping eller inngangsmatte til hus og hytte. Vårt utvalg av gulvmatter finnes med stilig design, eller som ensfarget gulvmatte i små og store størrelser, slik at de passer til alle typer bruk.

Se alle matter til hjem og fritid