Dørmatte-vask-foto
Vaskbar-gulvmatte-foto
Les mer
Les mer

En matte er bare en matte? Ikke i det hele tatt! 

Det finnes utallige varianter av gulvmatter på markedet, med varierende kvalitet og funksjon. Dørmatter skal ha skrapeeffekt, evne til å samle opp smuss, og absorbere fuktighet.  De fleste dørmatter som selges i detaljhandel har ingen funksjon utover det estetiske. Fibrene står for tett, slik at smuss blir liggende på toppen av matten og dratt videre inn i huset. En god matte skal ha plass til at smuss trekker ned mellom fibrene og forblir i matten.

Matter som tilbys på Mattebutikken.no kan du være trygg på at har både form, funksjon og lang levetid. Gjennom 40 års erfaring med utleiematter til bedrifter vet vi hva som duger, og produkter som ikke holder mål, tas ikke inn i vårt sortiment. Les mer om mattekvalitet, trykk her.

Vår Hus & Hjem-serie består av matter som har samme egenskaper som utleiematter til bedrifter, men er tilpasset privatmarkedet. De fleste mattene kan vaskes i din egen vaskemaskin hjemme.

Beskytt dine gulv, samtidig som du løfter inntrykket av ditt inngangsparti med en designmatte. Gulvmattene har god skrapeeffekt og evne til å samle opp smuss. Sand og småstein fanges i matten, og fuktigheten absorberer raskt.
 

Nyttig for de med astma og allergi

Våre matter kan erstatte ett støvinfisert teppe eller gammel dørmatte. Ved å kombinere design og estetiske egenskaper til ett teppe med en funksjonell matte, får du den optimale løsningen for ditt hjem. Våre matter kan vaskes hygienisk rent på inntil 60°c i din egen vaskemaskin og egner seg dermed godt for astmatikere, allergikere og dyreeiere.

Gulvmattene i Hus & Hjem-serien er de eneste gummibelagte dørmatter som er tildelt den anerkjente sertifiseringen OEKO-TEX Standard 100 Trygge Tekstiler og tildelt IS-OETI TESTED. Les mer om begge utmerkelsene her: Sertifiseringer

Wash+Dry serien, nylonmatter som kan vaskes på inntil 60 grader og tørkes i tørketrommel

Leko Entrematte av bomull, kan vaskes i vaskemaskin intill 40 grader og tørkes i tørketrommel