Hvem vi er

Leko Matter As
Håndverksveien 13 A, 1405 Langhus
Orgnr: 954817369
Tlf: 22358035, E-post: post@leko.no

Vår nettstedsadresse er: https://www.mattebutikken.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Ved å sende inn henvendelse til oss via kontaktskjema på vår nettside kan vi be om følgende personopplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Denne infoen samles inn for at vi skal kunne kontakte deg.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster inn nettsider som blant annet gjør at nettsiden husker dine preferanser til neste besøk. Informasjonskapsler registrerer brukerstatistikk som gir oversikt over antall besøkende og adferd på nettsiden. Formålet er å utvikle og forbedre nettsiden. Informasjonskapsler lagrer ikke personopplysninger som kan identifisere den besøkende. 

Ved å besøke denne nettsiden samtykker du til at det lagres informasjonskapsler. Om du ikke samtykker til dette må du endre dine innstillinger i nettleseren din, eller gå ut av nettsiden. Du kan slette lagrede informasjonskapsler under innstillinger i nettleseren. Ved å slette eller hindre nettleseren å lagre informasjonskapsler kan du oppleve redusert funksjon på nettsiden.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg” vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Om kundeforhold ønskes overført til våre samarbeidspartnere avtales deling av informasjon på forhånd.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Sist revidert

Sist oppdatert februar 2020. Erklæringen vil kunne oppdateres uten varsel. Siste reviderte personvernerklæring vil til enhver tid finnes på denne siden.